ACTUALITAT

Día del teatro latinoamericano

Envia tu adhesión a correo@celcit.org.ar

La fecha surge de la primera edición del Festival Latinoamericano de Manizales, Colombia, realizado del 8 al 15 de octubre de 1968, con la participación de agrupaciones de Argentina, Brasil, Colombia, Ecuador, Paraguay, Perú y Venezuela. No ha sido éste el primer evento en reunir agrupaciones del continente pero sí el que ha tenido continuidad —pronto cumplirá 50 años— y el que ha hecho una contribución fundamental al conocimiento, divulgación y promoción del teatro latinoamericano.

26/09/2016

UN SOMNI DE NIT DE SANT JOAN

Un treball que bé es mereix una temporada en un teatre.

21/07/2016

UN SOMNI DE NIT DE SANT JOAN

CONTINUEM ACTIUS!!! 

L’AIET col·labora amb el projecte en residència a la Nau Ivanow presentat i dirigit per l'Adrià Devant 

Un Somni de nit de Sant Joan

Un SHAKESPEARE, en versió de Sagarra

Dissabte 16 de juliol: 21.00 h.

Diumenge 17 de juliol: 19.00 h.

Dilluns 18 de juliol: 21.00 h.

COM ANTERIORMENT JA ES VA FER, RECORDEU QUE AMB L'IMPORT DE L'ENTRADA COL·LABORAREU AL FINANÇAMENT, GRÀCIES.  NO US LA PERDEU, US HI ESPEREM!!!

03/07/2016

TRUCO ALS MEUS GERMANS de Jonas Hassen Khemiri

CONTINUEM INSISTINT!!! 

L’AIET presenta: 

TRUCO ALS MEUS GERMANS de l'autor suec Jonas Hassen Khemiri. 

En residència a la Nau Ivanow 

Direcció i traducció: Adrian Devant 

Amb: Vicky Luengo, Laura Sancho, Marc Naya i Adrià Díaz. 

 

Del 17 al 20 de setembre 

A la Nau Ivanow 

(C/Hondures 28 – 30, Metro Sagrera) 

Del dijous al dissabte a les 21.00 h, diumenge a les 19.00 h 

AMB L'IMPORT DE L'ENTRADA COL·LABORAREU AL FINANÇAMENT, GRÀCIES. 

NO US LA PERDEU, US HI ESPEREM!!! 

Truco als meus germans – facebook 


Agenda Nau Ivanow: Truco als meus germans 

Venta anticipada 

09/09/2015

EN MEMÒRIA DE LA MON AGELL

La Junta de l’AIET (Associació d’Investigació i Experimentació Teatral) se suma al dol per la pèrdua de la gran persona que ha estat la Mon Agell, una dona que, rere els escenaris, sempre ha treballat amb molt amor i eficàcia pel món del teatre des de diferents i múltiples fronts. Recordem que durant molts anys va ser la responsable de comunicació de l’Institut del Teatre. A l’actualitat era la presidenta de l'associació Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB) una nova associació creada el passat any 2014 amb la finalitat de restituir la memòria històrica de l’entitat homònima fundada el 1954 per Ferran Soldevila, Lluís Orduna, Pau Garsaball i Frederic Roda. El darrer acte que va organitzar aquesta nova associació va ser l'homenatge a la  històrica Agrupació Dramàtica de Barcelona (ADB) amb motiu del seu 60è aniversari. Una de les primeres fites de la nova ADB ha estat la de promoure el Premi Frederic Roda de Teatre i incorporar-lo a la Festa de les lletres catalanes de la Nit de Santa Llúcia. Cal recordar-la per la seva personalitat vital, per la seva eficàcia i per l’amor al teatre. Que descansi en pau.

06/04/2015

PREMIS DE LA CRÍTICA 2014

Celebrem i felicitem als quatre actors Adrià Díaz, Sergio Freijo, Marc Naya i Junyi Sun intèrprets del muntatge KYLA  dirigit per l'Adrià Devant han rebut el Premi Revelació dels Premis de la Crítica 2014 que es van atorgar ahir dilluns 23 de març. 

Recull premsaRecull premsa [856 Kb]
24/03/2015

L'AIET RECOMANA

Nova reposició al Jove Teatre Regina de  PIPPI LANGSTRUMP Cia. Lazzigags Del 21 de Març al 3 d’Abril ( a partir de 5 anys)

 

24/03/2015