CANIBALISMO, XI PREMI JOSEP ROBRENYO

DIFUSIÓ DE LA CAMPANYA DE FINANÇAMENT D'AQUEST PROJECTE

Canibalismo de Marcos Abalde, és una obra que va ser premiada amb el XI Premi Josep Robrenyo l’any 2008 convocat per l’AIET. Ara s’ha endegat una campanya de finançament per rodar un curtmetratge a partir de l’adaptació de l’obra a GOTEO, una coproducció de la productora gallega Projeto Jägher i la productora catalana Méjico.tv.

Canibalismo és un projecte d'un curtmetratge de ficció independent, un thriller psicològic que serà filmat en llengua gallega amb la voluntat de servir com a crit de protesta contra el racisme, la xenofòbia, la dominació entre els pobles, les llengües i les classes socials.

L’AIET va lliurar aquest premi el dia 21 d’abril de 2008 i també es va fer una lectura dramatitzada en gallec d’aquesta obra el dia 19 de desembre a l’Ateneu Barcelonès a càrrec de l’Agrupació Teatral Furafollas del Centre Gallec de Barcelona.

Les principals característiques de les bases d’aquest premi —que lamentablement ja no existeix—, eren el foment de l’autoria jove (màxim 40 anys) i que podien estar escrites en català, castellà, eusquera o gallec.

El jurat que va lliurar aquest XI premi va estar constituït per Manuel Molins, Manuel Serrat Crespo, Maria-Josep Ragué, Iolanda G. Madariaga i Araceli Bruch.

06/08/2019

Deixa la teva opinió

* camps obligatoris (l'adreça electrònica NO es publicarà)

Autor*

email*

url

Comentari*

Codi*